Afspraak maken

Onze artsen

Onze Paramedici

Natacha Van der Auwermeulen – Diëtiste

015/68 24 60

info@mijngezondevoeding.be

Online afspraak maken

Diëtiste Natacha Van der Auwermeulen behaalde haar Bachelor voedings- en dieetkunde in 2018 aan de AP Hogeschool te Antwerpen. Na haar afstuderen startte ze meteen haar eigen praktijk ‘Mijn gezonde voeding’, die ondertussen op meerdere locaties actief is.

Ze heeft een specifieke voorliefde voor het begeleiden van kinderen, jongeren en ouderen, maar uiteraard kunnen ook volwassenen bij haar terecht.

 

Zij specialiseerde zich tot ‘Allergiediëtiste’ om op die manier optimaal te kunnen begeleiden bij IgE-gemedieerde allergieën, maar ook bij pseudo-allergieën, gekende intoleranties en intoleranties die nog moeten vastgesteld worden via een FODMaP-dieet.
Daarnaast vervolmaakte zij zich ook m.b.t. gewichtsproblemen. Zo kan je bij haar terecht bij overgewicht, ondergewicht, emo-eten of verder gevorderde eetproblematieken. Niet zozeer het getal op de weegschaal, maar wel de lichaamssamenstelling en het algemeen welbevinden staan hierbij op de voorgrond.
Verder volgde zij een bijkomende opleiding tot preconceptioneel consulent, vermits voeding en levensstijl van mama en papa in spé vanaf 3 maanden voorafgaand aan de zwangerschap, de kans op zwangerschap, maar ook de gezondheid van de komende 2 generaties kan beïnvloeden. Heb je een zwangerschapswens? Neem dan zeker eens contact op!

Zij deed ook ervaring op in een WZC, waar ze in aanraking kwam met specifieke problematieken als slikproblemen, ondervoeding, veranderende voedingsrituelen en constipatie.
Maar ook met andere aan voeding gerelateerde medische problematieken als maag-darmklachten, diabetes type II, hart- en vaatziekten,…  kan je bij haar terecht. Ook in geval van burn-out wordt soms beterschap gezien als er met voeding aan de slag gegaan wordt.

 

Haar slogan? ‘Gezond en lekker gaan hand in hand!’ Op zoek naar lekker eten zonder klachten? Een afspraak maken kan via de website (www.mijngezondevoeding.be) of telefonisch op het nummer 015/68 24 60.